Het huis-aan-huis bezorgen van ruim 2000 Jubileum-Jaargidsen van de Jubilerende Handbalvereniging Margraten in de kernen Margraten, Groot- en Klein Welsden, Termaar, Scheulder en Honthem is afgerond. In deze fraaie, 74 pagina’s tellende ‘full colour’ Jubileum-jaargids staat niet alleen veel informatie over de afgelopen 50 jaar, maar ook over het aankomende seizoen 2024-2025.

Interessante inhoud

Zo kunt u het interview lezen met de oprichters van de HV. Daarin komen de 50-jarige, 40-jarige en 25-jarige jubilarissen aan het woord, de 1e en handgeschreven ledenlijst staat afgedrukt. Ook kunt u de foto’s van de eerste vier competitieteams bewonderen (en kijken wie u nog herkent) en kennis nemen van enkele interessante artikelen uit de lokale ‘Oet de Riestepot’ van de periode 1974-1979. En niet te vergeten alle kampioenschappen, zowel veld- als zaalcompetitie van 1979 tot 2024.

Actueler

Ook over de nieuwe periode is er veel te lezen. Afgelopen zaalcompetitie werden Dames 2, Dames B2 en het D1 jeugdteam kampioen. Van elk team is een foto geplaatst met daarbij een terugblik hoe zij hun kampioensjaar hebben beleefd. Ook de nieuwe trainers komen aan het woord, alle thuiswedstrijden staan vermeld evenals het complete kader van de vereniging Dit fraaie Jubileum-Jaarboekje is tot stand gekomen dankzij de speciale werkgroep en onze sponsoren, adverteerders en begunstigers. Dankjewel allemaal!    

Twee dagen feest

Op vrijdagavond 20 september 2024 (aanvang 19.30 uur) is er in Oos Heim een Jubileum Reünie voor Leden én oud-leden van de vereniging. Ook zullen onze 50-, 40- en 25-jarige jubilarissen gehuldigd worden. Tevens  zullen de beide oprichters van de vereniging aanwezig zijn. Deze avond is een mooie gelegenheid om gezellig bij te praten en oude teamgenoten te treffen en samen te proosten op het 50-jarig jubileum van de HV Margraten. Het jubileumcomité heeft veel oud-leden weten te vinden en uitgenodigd maar niet iedereen heeft men kunnen bereiken. Ben je oud lid en wil je ook graag aanwezig zijn, kom dan vrijdagavond naar Oos Heim.  

Op zaterdagavond 21 september (aanvang 19.30 uur) wordt het Jubileumfeest vervolgd en gaan de voetjes van de vloer met DJ Bob én de feestband TONCA. Ook deze avond vindt plaats in eigen dorp in Gemeenschapshuis Oos Heim. Tickets kosten slechts € 5,- per stuk en kun je bestellen op de website: www.hvmargraten.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelOp respectievelijk 18 en 29 september 2024: Midweektocht en Kastelentocht vanuit Gulpen
Volgend artikelMechels Vocaal Ensemble op weg naar het laatste concert ‘The last Christmas’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in