Van 13 oktober t/m 17 november 2024 exposeren bij Kunstcollectief Vaals tijdens de Expositie 2024 de volgende kunstenaars: Audrey Janssen, Marianne van der Heijden, Hubertus Peters en Nicolle Quadt. Ook Jo Wauben en enkele van zijn cursisten pakken aan de Beemderlaan 8 in Vaals tijdens die periode feestelijk uit.

Opening

Iedereen is van harte welkom op de opening op 13 oktober vanaf 12.00 uur. Men kan er die dag terecht tot 18.00 uur.

Veel variatie en kijkgenot

Audrey Janssen maakte eerst mixed media schilderijen, maar is sinds 2 jaar bezig met diverse soorten keramiek en glazuur. Deze worden tijdens deze gevarieerde en veel kijkgenot verschaffende expositie in de tentoonstellingsruimte aan de Vaalser Beemdenlaan 8 voor het eerst getoond. Marianne van der Heijden werkt in thema’s. Haar nieuwe thema wordt romantische landschappen. Kunstenaar Jo Wauben, die tot zijn pensioen in de techniek werkzaam was, leerde de nodige vaardigheden bij vooraanstaande kunstenaars. Zijn futuristische werken, die met scherpe contrasten en technieken gevormd worden, wisselen van doek op papier.

En dan Nicolle Quadt: zij maakt expressief kleurrijke werken, vaak met dieren en natuur. De Akense kunstenaar Hubertus Peters studeerde wiskunde en kunst. Peters werkt graag met acryl op doek en met aquarelpotloden op papier, soms met zwarte inkt. Zijn werken tonen sterke krachtlijnen en geometrische structuren in natuur, technologie en abstracte fantasieruimtes.

Extra informatie

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Marianne van der Heijden (via tel. 06-23840464).

- Advertentie -
Vorig artikelOp zaterdag 26 oktober 2024 in Vijlen: Workshop Rhythm of Life van Slagerij Van Kampen
Volgend artikelUitnodiging: denk mee over de concept verordening Jeugdhulp 2025

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in