De vernieuwde BMA is alweer een tijdje in gebruik en de finale werkzaamheden, verfwerk en glasherstel, naderen ook hun voltooiing. Reden om daaraan een officieel tintje te geven, samen met de gemeente Vaals.

Officiële opening

Op zaterdag 12 oktober aanstaande zal dan om 13.00 uur de vernieuwde BMA officieel worden heropend door de Wethouders Alain Hamaekers en mevrouw Erika Jaegers. Daarna is er voor iedereen die dat wil de gelegenheid zich een beeld te vormen van de vernieuwingen in dit gebouw. Daarnaast wil de gemeente Vaals, Wethouder Alain Hamaekers en beleidsambtenaar mevrouw Emmy Nellissen graag in gesprek met de gebruikers van de BMA. Deze zijn daar al eerder per mail over ingelicht. Voorts vinden wij als beheerders van de BMA deze naam niet bijzonder toepasselijk bij zo’n mooi, vernieuwd gebouw. Vandaar dat wij een op zoek zijn naar een mooie toepasselijke naam voor gemeenschapsgebouw. Vroeger was het “het Jeugdgebouw”, maar de behoefte vertegenwoordigt een bredere uitstraling.

Nieuwe naam

Tijdens de open middag zal er een “stembus” in het gebouw staan, waar ieder zijn gedachte voor een nieuwe naam kan deponeren. De Evenementen Commissie Vijlen zal dan op een later moment in haar vergadering een keuze maken. De bedenker van deze nieuwe naam krijgt een passende beloning aangeboden door de Evenementen Commissie Vijlen. De Stichting Evenementen Commissie Vijlen en de BMA-beheerder hopen u allen op zaterdag 12 oktober 2024 te mogen begroeten.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zondag 20 oktober a.s. in ’t Patronaat: Herfstconcert Gemengd Koor Epen, samen met troubadour Jack Vinders
Volgend artikelDoneer een voedselpakket voor een kleine ‘Amigo’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in