Op zaterdag 26 oktober huldigt harmonie St. Gertrudis uit Wijlre negen jubilarissen, die samen goed zijn voor ruim 350 verenigingsjaren. Er is gekozen voor een interne huldiging, waarbij de jubilarissen in het bijzijn van genodigden uitgebreid in het zonnetje worden gezet en ze de versierselen met oorkonde krijgen uitgereikt.

Erelid Hub Scheepers 70 jaar lid!
De jubilaris met de meeste verenigingsjaren is erelid Hub Scheepers, die zijn 70-jarig lidmaatschap viert.

2 gouden jubilarissen
Jo Meessen is de nestor van de drumband. Hij viert zijn 50-jarig lidmaatschap. Bestuurslid André Boon zet zich eveneens al 50 jaar met hart en ziel in voor de vereniging.

3 robijnen muzikanten
De jubilarissen Ralph Geraeds, Jessica van Lier – Eggen en Diane Donners – Rikers zijn allemaal op jonge leeftijd begonnen met musiceren en de harmonie 40 jaar trouw gebleven. In het orkest zijn ze als trompettist, fluitiste en saxofoniste nog even ambitieus als in de begindagen!

2 maal zilver
Jacqueline Wijshoff en Marcel van Kan startten hun muzikale loopbaan 25 jaar geleden en zijn beide gewaardeerd slagwerkers bij de drumband.

En tenslotte…
Tenslotte viert Aïsha Franssen haar eerste mijlpaal als fluitiste bij harmonie St. Gertrudis in Wijlre: het 12½ jarig jubileum. Ook zij heeft haar erespeldje meer dan verdiend!

Het bestuur en de leden van harmonie St. Gertrudis zijn bijzonder trots op alle negen jubilarissen. De hoop bestaat dat er nog vele gezellige repetities en mooie uitvoeringen samen zullen volgen!

- Advertentie -
Vorig artikelOp vrijdag 25 okt. 2024 in “De Beemde”: Belang van kastelen en landgoederen tijdens lezing “Oorlog in Arcadië” in WO II
Volgend artikelOp zaterdagavond 2 nov. 2024 in het Keerhoes: Nacht der Zielen in Cadier en Keer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in