In de Allerzielenviering, zondag 29 oktober om 15.00 uur in de parochiekerk van Epen, staan wij stil bij de mensen die niet meer onder ons zijn. We gedenken hen bij het licht van de paaskaars als een teken van ons geloof, dat God hen het eeuwige licht heeft geschonken.

Dit jaar hebben wij voor onze viering het thema “de roos” gekozen. Is er een mooier symbool van liefde en pijn, verdriet en vreugde, van hoop ook, dan de roos…? De avondwakegroep Epen nodigt u van harte uit dit met ons mee te vieren.

Allerheiligen

Op woensdagavond 1 november 2023 om 19.00 uur is in Epen voor de 3 parochies, de EMS- mis. Het Mozart-Ensemble zal de mis muzikaal verzorgen. Het Ensemble bestaat uit muzikanten die woonachtig zijn in het Heuvelland. Het Mozart-Ensemble bestaat uit de volgende vier muzikanten: Nicole Ramakers, Jos Bost, René Kikken en Jo Wetzelaer. Dit kwartet heeft zich gespecialiseerd in het kleine klassieke repertoire dat past bij diverse gelegenheden. Het repertoire is niet beperkt tot Mozart, ook werken van Mozarts tijdgenoten en latere componisten staan in hun repertoire. De bewerkingen zijn gemaakt door Sjef Van Wersch.

- Advertentie -
Vorig artikelOp vrijdag 3 november in ’t Wielderhoes: Gezellige kienavond in Wijlre
Volgend artikelCols de Vallis haalt € 10.000, – op voor alvleesklierkankeronderzoek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in