Bibliotheek Gulpen-Wittem breidt haar diensten uit met het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en het Digicafé, om nog beter tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan digitale ondersteuning. Vanaf heden is er ook op dinsdagmiddag een speciaal opgeleide vrijwilliger aanwezig om bezoekers te assisteren bij vragen over het gebruik van mobiele apparatuur of het DigiD-systeem op overheidswebsites.

Gedurende de reguliere openingstijden staan deskundigen klaar om bezoekers te verwelkomen met vragen. Op maandagochtend (10-13 uur), dinsdagmiddag (14-17 uur) en de tweede donderdag van de maand (14-16 uur) zijn speciaal opgeleide medewerkers beschikbaar om uitgebreide ondersteuning te bieden. Zij nemen ruimschoots de tijd om individuen te begeleiden bij hun digitale vraagstukken.

Met deze uitbreiding van diensten bevestigt Bibliotheek Gulpen-Wittem haar toewijding om de gemeenschap te helpen bij het vergroten van digitale vaardigheden en het faciliteren van toegang tot belangrijke online overheidsdiensten.

- Advertentie -
Vorig artikelNepcollectanten actief in Eijsden-Margraten: Gemeente waarschuwt voor oplichting
Volgend artikelDiamanten huwelijk in Margaten (Groot Welsden)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in