Dankzij de familie Vermeeren: kilo`s papier voor Harmonie St. Martinus

Arthur Delnoy uit Vijlen is vol lof over zijn buurman Wiel. Hij laat dankbaar weten: “Op zaterdag 7 november stond er bij de familie Vermeeren weer de nodige kilo`s oud papier voor de deur, bestemd voor onze Harmonie St. Martinus in Vijlen. Maandelijks komen leden van St. Martinus papier ophalen, en misschien wel de meeste kilo`s staan er altijd bij huisnummer 86 aan het begin van de ophaalroute. Het papier is altijd perfect verpakt in bananendozen.

Wiel Vermeeren is maandelijks bezig om zoveel mogelijk kilo`s voor zijn geliefde korps te verzamelen. Dat lukt telkens weer uitstekend, omdat hij bij een bekende fruitkweker met groentewinkel zijn kilo`s mag uitbreiden. Omdat deze ook bananen verkoopt, mag hij daarvoor de grote, ideale dozen gebruiken om papier en karton in te deponeren. Menige keer rijdt Wiel per maand met zijn gevulde bananendozen op en neer naar zijn woonhuis.


Bij het maken van de foto, ’s morgens al om 08.00 uur ‘geschoten’, merkte Wiel op: “Die had je vorige keer moeten maken, toen had ik hier de dubbele voorraad staan.” Wiel Vermeeren is dan ook trots dat hij zo zijn harmonie, waar hij vroeger bassist was, zo kan steunen. Als ik dan met mijn eigen twee dozen aankom, staat bij Wiel al alles netjes klaar. Ik geef dan ruiterlijk toe: ”Wiel, je hebt me alweer verslagen.” “Maar daar moet je wèl iets extra’s voor doen”, reageert Wiel.  “Compliment buurman!”

- Advertentie -
Vorig artikelMutaties bij bestuur Harmonie Excelsior Nijswiller
Volgend artikelInhaalcollecte Hartstichting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in