Aquariumvereniging Terra Collinaria organiseert een digitale fotowedstrijd voor aquaria, paludaria, terraria en vijvers. De wedstrijd is ingedeeld in 2 categorieën: één voor leden en één voor niet-leden. De bedoeling is dat iedereen zijn hobby op de gevoelige plaat zo mooi mogelijk probeert vast te leggen. Maak een aantal mooie foto’s. Het is aan jou om uit te zoeken hoe je je aquarium, paludarium, terrarium of vijver het beste wilt fotograferen.

‘Fotograaf van het Jaar’

De opzet is dat je minimaal 2 foto’s maakt waarop het geheel te zien is. Daarnaast kun je nog 4 detail foto’s of een close up van een plant, vis of kikker indienen. Bij inzending van de foto’s geven jullie toestemming deze te mogen publiceren op onze website en onze social media. Uiteraard is het ook belangrijk dat het je eigen foto’s zijn. Twee leden van de vereniging die ervaring hebben met het fotograferen van aquaria zullen deze foto’s beoordelen. Deze twee juryleden zijn uiteraard uitgesloten van deelname. Zie deze informatie ook op onze website www.terracollinaria.nl onder Activiteiten/Fotowedstrijd Terra Collinaria. Voor de prijswinnaars maken we een verschil tussen leden en niet-leden.

Twee prijzen

Het Terra Collinaria lid dat wint ontvangt een “Terra Collinaria” cadeaubon ter waarde van € 25,00. Het winnende niet-lid ontvangt een jaar gratis lidmaatschap bij Terra Collinaria. Daarnaast natuurlijk voor beiden de eer ‘Fotograaf van het Jaar’ te worden. De mooiste foto’s worden geplaatst op onze website, Facebook en Instagram. Inzending van de foto’s kan via secretaris@terracollinaria.nl tot en met zondag 31 maart 2024. De winnaars worden via de mail op de hoogte gesteld. De uitslag en de foto’s worden eveneens op de website geplaatst.

Veel succes en plezier bij het fotograferen.

- Advertentie -
Vorig artikelWinterwandeltocht vanaf Gulpen
Volgend artikelLezing over 18de eeuws Bouwen in het Land zonder Grenzen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in