De door het Gemengd Koor en de Schola Cantorum feestelijk opgeluisterde eucharistie viering op zaterdag 26 november stond o.l.v. dirigent Ingrid Oomen- de Bruin. Het orgel werd bespeeld door organist Clemens Oomen. Tijdens deze viering heeft Kapelaan Marthoma onze drie jubilarissen gehuldigd. Hij sprak lovende woorden tot de dames Karin Rompen-L’Homme (40 jaar koorlid), Marlie Koonen-Vincken (25 jaar koorlid) en Helma Hupperetz-Dritty (eveneens 25 jaar koorlid). Zij kregen allen de bijbehorende eremedaille van de Sint-Gregoriusvereniging door hun echtgenoten opgespeld. Het koor sloot de mis af met een feestelijk ‘Machet die Tore weit’.

Na de eucharistieviering gingen de jubilarissen en hun familie, leden en genodigden naar Restaurant De Geulhof. Hier werden wij gastvrij ontvangen en mochten genieten van een heerlijke warme maaltijd.

Draagspeld met oorkonde

Tijdens de feestavond stonden de jubilarissen natuurlijk weer in het middelpunt. Als dank voor hun inzet ontvingen zij de bijbehorende draagspeld en oorkonde. Natuurlijk kregen Karin, Marlie en Helma ook een aandenken aan hun jubileum overhandigd, vergezeld van een mooi boeket bloemen. Door verschillende leden en bestuur werden er voordrachten die betrekking hadden op onze jubilarissen, voorgedragen. Na een Corona pauze van 2 jaar kunnen wij weer terugkijken op een geslaagd Caeciliafeest.

- Advertentie -
Vorig artikelBuurtbus gaat ook Reijmerstok bedienen
Volgend artikelVrijdagavond 16 december: Spannende kerstactiviteit voor schooljeugd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in