Tijdens de KWF-collecteweek in Gulpen-Wittem is door vrijwilligers maar liefst 4501,17 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF investeren in levensreddend onderzoek en de zorg voor de kankerpatiënten.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan. We zijn iedereen in Gulpem-Wittem heel dankbaar voor hun gift.

Doneren via de QR-code

Dit jaar belden de collectanten voor het 2e jaar op rij aan met een collectebord met QR-code, in plaats van een collectebus. Hierdoor zijn de giften direct binnen en konden we elke dag online zien hoeveel er al was opgehaald. Ook collecteerden veel vrijwilligers via WhatsApp. Veel mensen vinden dat een fijne manier om te doneren.

Collectant gemist?

Wilt u volgend jaar meehelpen met collecteren voor KWF? Dan kunt u zich nu al aanmelden via mevrouw Mariëlle Pötgens (tel. 06–11153949). Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

- Advertentie -
Vorig artikelDiamanten huwelijkspaar in Margraten
Volgend artikelProef de natuur tijdens Beleefweek Limburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in