Het Comité Kruisen Gemeente Vaals organiseert op woensdag 29 november 2023 om 19.30 uur in restaurant Bergzicht te Vijlen een informatieavond. Belangstellenden zijn van harte welkom. De deur is open vanaf 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst informeert het comité over kruisen in de Gemeente Vaals en over de werkzaamheden om deze kruisen te behouden en te onderhouden.

Inmiddels zijn veel mensen betrokken bij dit initiatief. Velen zijn actief in het dagelijks onderhoud en sommigen bij het groot onderhoud. Zelfs complete restauraties worden vakkundig uitgevoerd. Vandaar dat we belangstellenden met veel plezier uitnodigen om hen te informeren over het initiatief.

Brede informatie

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij belangstellenden over: Het ontstaan van het initiatief “Kruisen Gemeente Vaals”. De samenstelling van “het comité en de werkgroep onderhoud”. De doelen, de aanpak, de stand van zaken en wat er nog te doen is. Ook vertellen wij wat we al hebben gedaan en welke onze plannen zijn.

Ook worden tijdens de bijeenkomst enkele verhalen van kruisen verteld. Hierbij komen aan de orde: Waarom en wanneer en door wie is het geplaatst? Wat is bekend over ‘Het verhaal van het kruis? Uiteraard bieden we de mogelijkheid om vragen te stellen en suggesties, ideeën en tips in te brengen.

Om de organisatie van de bijeenkomst vloeiend te laten lopen, willen we graag weten hoeveel gasten we mogen ontvangen. Vandaar dat we vragen om zich aan te melden voor 25 november 2023. Stuur een mailtje of bel even met: Arthur Delnoy (via arthurdelnoy@gmail.comof tel. 06-10733033) of met René Kremer (reneleontien@hotmail.com). En geef even aan met hoeveel personen je komt. We verheugen ons op uw komst . De koffie staat klaar.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zondag 29 oktober over 4 afstanden: 36e Herfstwandeling rondom Eys
Volgend artikelVergroen uw tuin met een gratis Tuiny Forest-pakket in Eijsden-Margraten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in