Helaas moe(s)t de Seniorenraad ook dit jaar de geplande activiteiten in november en december vanwege de coronabesmettingen laten vervallen. De afgelaste Seniorendag van 6 november jl. wordt verplaatst naar een datum begin 2022 als deze bijeenkomst weer veilig en op een verantwoorde manier kan plaatsvinden.

Wel wil de Seniorenraad ook dit jaar graag een kerstattentie aanbieden aan alleenstaande 75+ inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Bent u 75+, alleenstaand (geen partner en geen familie in de directe omgeving) en woont u in de gemeente Valkenburg aan de Geul? Of kent u iemand, die aan deze criteria voldoet? Stuur dan een bericht naar de Seniorenraad.

In het bericht vermeld u de naam, het adres en telefoonnummer en ook een korte motivering. De Seniorenraad zal de binnenkomende reacties vertrouwelijk behandelen en beoordelen.

U kunt uw bericht voor 5 december sturen via de mail naar: seniorenraadvalkenburg@gmail.com
Of via de post naar: Seniorenraad, Pr. Willem Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg.

Ook kunt u bellen naar: Jef Pluijmen 06-53578652

- Advertentie -
Vorig artikelAf­scheid hui­di­ge en in­stal­la­tie nieu­we com­mis­sa­ris van de Ko­ning in de Pro­vin­cie Lim­burg op 1 de­cem­ber 2021
Volgend artikel“Ik zag het ook niet zitten om in een totaal ander dorp te gaan voetballen…” – Jeroen Hendriks aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in