In het weekend van 19 november 2023 viert de Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Mheer weer de feestdag van haar patroonheilige St. Cecilia. Daarbij worden er dit jaar maar liefst veertien jubilarissen gehuldigd, samen goed voor meer dan vierhonderd verenigingsjaren.

De jubilarissen zijn:

12,5 jaar Emmy Berndsen klarinet – Juul Dobbelstein slagwerk – Henriëtte Titulaer dwarsfluit/piccolo – Anique Andrien klarinet – Britt Dobbelstein klarinet – Pedro Lemlijn trompet – Lei Titulaer slagwerk.

25 jaar Esmée Brouwers-van Gerven hoorn

40 jaar Pascal Tielens bas-trombone – Jean Sneepers jr. hoorn

50 jaar Jef Jacobs erevoorzitter/ erelid – Gerard Berndsen klarinet – Ria Hermans-Jaminon lid van het steuncomité

60 jaar Bert Senden sax-bariton

De huldiging van de 14 jubilarissen, met aansluitend receptie, vindt plaats op zondag 19 november vanaf 11.30 uur in de harmoniezaal in Mheer. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Voorafgaand aan de huldiging luistert het harmonieorkest om 9.30 uur de H. Mis muzikaal op. De mis wordt opgedragen aan alle levende, en niet meer levende leden van de vereniging. Na afloop van de mis wordt een bezoek gebracht aan het nabijgelegen kerkhof. Ter ere van de overleden leden wordt een andante gespeeld en wordt het signaal Taptoe gebracht. Na het leggen van een bloemstuk bij het graf van het laatst overleden lid marcheert het korps al spelend af naar de harmoniezaal.

De festiviteiten beginnen op vrijdag 17 november met het traditionele “Maol” voor de gehele Cecilia-familie.

NB: Op de bijgevoegde groepsfoto ontbreekt jubilaris Lei Titulaer.

- Advertentie -
Vorig artikelWittemse Kinderviering rond schoenendoosactie
Volgend artikelS.E.S. Damesvolleybalclub Gulpen zoekt nieuwe leden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in