Het Sophianum organiseert op zaterdag 12 februari 2022 haar jaarlijkse Open Dag. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet. Leerlingen van groep 7 en 8 kunnen een breed aanbod aan proeflessen volgen.
De leerlingen mogen op die dag naar school komen om daar de lessen te volgen. Niet online, maar ín het gebouw, mét andere leerlingen en mét onze docenten kunnen ze een indruk krijgen van de school en het gebouw.
De informatievoorziening (Vraag & Antwoord Avond in november, tafelgesprekken in december, informatieavonden in januari en informatieve filmpjes) verliep tot nu toe digitaal. Daarom is de school blij dat ze de leerlingen nu in het gebouw mag ontvangen.
Misschien ontmoeten de leerlingen daar al toekomstige klasgenootjes!

Aanmelden voor de proeflessen is wel een vereiste. Dit kan op www.sophianum.nl, t/m woensdag 9 februari aanstaande. De proeflessen duren steeds 25 minuten.

Op de Open Dag mogen we helaas géén ouders in het gebouw toelaten. De informatiesessies (Q&A’s) voor ouders vinden daarom online plaats. Ook voor deze Q&A’s moet van tevoren ingeschreven worden via bovengenoemde site.Daarnaast laten we die dag een stream zien. Voor de mensen thuis en andere geïnteresseerden toch een kans om het gebouw van binnen, in bedrijf, te bekijken.

De meest actuele informatie is steeds te vinden op www.sophianum.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelWerkzaamheden N278 bij Gulpen
Volgend artikelPrinses Bente en Hofnar Jayden nieuwe Jeugdheersers Ülleriek Partij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in