Online activiteit voor jongeren in de carnavalsvakantie

Verveel jij je wel eens in de vakantie? Deze vakantie in ieder geval niet! De sportcoach van Gulpen-Wittem organiseert samen met Trajekt een gratis online activiteit in de carnavalsvakantie voor jongeren in onze gemeente. Doe jij mee?

Escape rooms

Jongeren (12 – 27 jaar) kunnen zich inschrijven voor 2 verschillende online escaperooms: ;Escapedemic’ of ‘The Rewind’. Je kunt je inschrijven met een team van 3 tot 5 personen of alleen. Na inschrijving ontvangen jullie op uiterlijk zondag 20 februari een link. Deze link is geldig van 15 t/m 21 februari. Jullie kunnen dus samen afspreken wanneer je de Escaperoom gaat spelen!

Schrijf je alleen in? Dan word je ingedeeld in een team. Je kunt dan bij inschrijving een tijdsblok aangeven waarin je wilt spelen. De tijd waarop je start wordt uiterlijk op vrijdag 12 februari per mail bekend gemaakt.

Escapedemic

Ontsnappen aan het virus! Om een vaccin te kunnen ontwikkelen om aan het virus te ontsnappen, lossen jullie zo snel mogelijk verschillende puzzels op. Lukt het jullie om verspreiding van het virus tegen te gaan?

The Rewind

Jullie hebben een sprong terug in de tijd gemaakt en zitten opgesloten in een Villa in de jaren 80! Om terug te reizen naar de toekomst moeten jullie verschillende codes en puzzels kraken. Kunnen jullie uiteindelijk de gouden sleutel vinden die de deur naar de toekomst opent?

Inschrijven

Inschrijven kan tot 10 februari via onderstaand online aanmeldformulier:

Aanmelden voor Escaperoom 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roy via Roy@samenbas.nl of Anneke via anneke@negen.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelV’r viere toch Carnaval i Nieswieler!
Volgend artikelOuderen vanaf 70 jaar zonder Omnibuzz-pas reizen gratis met Omnibuzz naar vaccinatielocaties in Limburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in