Mannenkoor Caecilia laat zingend de voorbije kwakkeljaren achter zich. Rond de zomer deden ze dat met een paar oergezellige terrasconcerten, die hard op weg zijn om een heerlijk ontspannende traditie te worden voor liefhebbers van zang en gezelligheid. Nu Gulpen met ’t Gulperhoes weer kan beschikken over een ontmoetingsplek zijn zij de eersten die op 4 december om 15.00 uur zingend de feestmaand inluiden. Als entree rekent men op een vrije gave.

Uiteraard voeren op die tweede Adventszondag kerstliederen al de boventoon, maar de gezelligheid en ambiance, die de decembermaand traditioneel inkleuren, kunnen nu weer onbekommerd hun minstens zo belangrijke rol spelen.

Pianist Thomas Alexander

Daarvoor staat ditmaal ook Thomas Alexander garant. Thomas is een virtuoze pianist, die op bijzondere wijze, vaak in dialoog met het publiek eigen interpretaties geeft van bekende werken. Hij is in staat om al improviserend de meest onverwachte combinaties van componisten en beroemde melodieën tot een heel nieuw concertstuk te maken. Daarmee staat ook hij garant voor verrassende muzikale inhoud van de gezellige middag, die vrij toegankelijk is.

Caecilia ziet haar ledental dit seizoen gestaag oplopen. En dat merk je. Hun wekelijkse repetities zijn weer helemaal de avonden ontspanning van vóór corona waar, tegen alle trends in,  juist steeds méér zangers graag naar toe gaan. Wie 4 december of tijdens een van de daarop volgende kerstconcerten het koor wil ontmoeten zal dat moeiteloos herkennen: het is goed toeven bij Caecilia!

- Advertentie -
Vorig artikelAdventsconcert Mandoline- en Gitaarorkest Alpenklank Lemiers
Volgend artikelSint-Repaircafé op zaterdag 3 december

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in