Het Mechels Vocaal Ensemble staat voor de zomerstop. Zoals bekend uit de media is het Mechels Vocaal Ensemble, door het uitblijven van ledengroei, voornemens om eind van dit jaar te stop-pen. Met de huidige bezetting kan (nog) een prima optreden worden verzorgd. Maar bij afwezigheid van een of twee leden wordt dat al bijna onmogelijk. Er zal op woensdag 3 juli stevig uitgepakt worden en alle emotie wordt eruit gegooid.

Thema ‘Sjpas maken om alles eruit te gooien!’

In samenwerking met Café De Paardestal in Mechelen wordt er dus op woensdag 3 juli vanaf 20.30 uur flink op los gezongen. Op het terras en/of in het café wordt iedereen uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen en mee te doen. Vanzelfsprekend met een repertoire met voor iedereen wat wils. Dat wil zeg-gen van rock tot schlager, pop, smartlap, carnaval of volkslied en dat alles in het Limburgs, Duits, Engels, enz., teveel om op te noemen. Het thema is “Plezier, oftewel Sjpas maken en zingen om alles eruit te gooien”.

Na zomerstop

Het Mechels Vocaal Ensemble gaat dan op 14 augustus weer starten met de repetities. Zoals gebruikelijk wordt dan elke woensdag om 20.30 uur gezongen bij John Meens in Café De Paardestal. Het Mechels Vocaal Ensemble (volg het via Facebook) gaat dan werken aan het programma voor het concert van 22 december in de kerk te Mechelen, getiteld “The last Christmas”. Maar voor nu. Heb je zin in en gezellige zomeravond op het terras in Mechelen, kom dan meedoen met het Teekezingen. Bestuur en leden van het M.V.E. en Café De Paardestal aan de Hoofdstraat te Mechelen heten voor de zomerstop alvast iedereen van harte welkom op woensdagavond 3 juli 2024.

Een tip: volg het Mechels Vocaal Ensemble via Facebook (Mve Mechelen) en de weekbladen.

- Advertentie -
Vorig artikelDe Groene Garage komt naar Vaals!
Volgend artikelOp vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 in Landgraaf: 68 acts op boeiend programma 43e editie Pinkpop 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in