Hoewel de zon nog even op zich laat wachten, bereidt Harmonie St. Agatha zich voor op het Midzomerconcert. Zaterdag 22 juni bent u van harte welkom in gemeenschapshuis A ge Wienhoes in Partij. Het concert start om 20.00 uur. Dit concert is tevens het laatste concert van dirigent Paul Oligschläger met Harmonie St. Agatha. Eind 2023 startte hij bij de Eyser harmonie, vlak voor het jaarlijkse kerstconcert. Nu, na ruim tien jaar geeft hij het stokje door. Het was zijn wens om afscheid te nemen met een concert. Hij heeft daarvoor een selectie gemaakt uit de stukken van de afgelopen jaren. En, zoals dat bij de zomer past, is dat lichte, goed in het gehoor liggende muziek.

Daarnaast zal de Eeser Jeugd Band spelen onder leiding van Julia de Leuw. Onze jeugdleden nemen dan plaats in het korps, en samen spelen we twee stukken. Het is mooi om de jeugdleden tussen de andere leden te zien zitten. Daar zijn we trots op! Dyanne Sleijpen zal de presentatie verzorgen. En, als er een zangeres in huis is zorg je natuurlijk ook dat er stukken zijn waarbij Dyanne haar kwaliteiten kan tonen. U bent van harte welkom! Er is die avond geen entree, een gift wordt op prijs gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelOp vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 in Landgraaf: 68 acts op boeiend programma 43e editie Pinkpop 2024
Volgend artikelOnline Maria-noveen vanaf 19 juni 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in