Tijdens de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs op zondagmiddag 24 maart in Oos Heim aan de Clermontstraat 10 in Margraten worden 2e hands (merk)kinderkleding, schoenen, sport-, zwem-, nacht- en verkleedkleding uitgestald. De innamedatum is zaterdag 23 maart van 14.00 tot 18.00 uur. Ook kan men er terecht voor velerlei soorten speelgoed, keukentjes, garages, spellen, boeken maar ook fietsen, skelters, waveboard, en tractors. Er zijn ook veel babyartikelen, zoals bedjes, badjes, boxen, stoelen, kinderwagens en accessoires. Verder knuffels, tassen, ondergoed, rompertjes, dvd’s en zwangerschapskleding.

Er wordt gewerkt met kant-en-klare lijsten die vooraf bij de organisatie afgehaald moeten worden. Eén lijst is voor 50 artikelen. De kosten zijn € 2,50 per lijst. De vele vrijwilligers sorteren alle kleding op maat en maken van de ruimte in Oos-Heim een mooie gesorteerde kinderkleding- en speelgoedwinkel. 30% van de opbrengst gaat naar de organisatie (Nicole Kaelen en Petra Faarts), die dat voor diverse goede doelen reserveert.

Voor vragen staat telefoonnummer 06-13763501 gereed, ook kunt u mailen met kinderkledingbeursmargraten@hotmail.nl of via www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelSeizoen CV De Puime nu officieel ten einde
Volgend artikelOp zaterdagavond 20 april in de Obelisk: Lenteconcert harmonie St. Catharina Lemiers en harmonie St. Caecilia Simpelveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in