Op 26 augustus 2023 hebben wij onder grote belangstelling het monument voor de neergestorte bommenwerper in Sinnich (Teuven) onthuld.

Over deze gebeurtenis is uitgebreid onderzoek vooraf gegaan en de resultaten van dit onderzoek worden gepubliceerd in een speciaal boekwerk. Dit boekwerk gaat niet alleen over de bommenwerper in Sinnich, maar ook over de oorlogsslachtoffers van Teuven, het schoolproject in samenwerking met School De Plank. Deze vormen onze laatste oorlogsgetuigen. Er werd extra aandacht besteed aan het ontstaan en de onthulling van het monument. Het boekwerk is in full colour in de Nederlandse taal en met foto’s en documenten uitgevoerd.

Boekpresentatie

Het boek wordt officieel gepresenteerd op zondag 25 februari 2024 om 10.00 uur in het Dorpshuis van Teuven, gelegen aan de Gieveldstraat 1. Iedereen is van harte welkom om deze presentatie bij te wonen. Het boekwerk wordt in een beperkte oplage uitgegeven, en was op basis van voorinschrijving te reserveren.

Tijdens de presentatie zijn er nog enkele exemplaren beschikbaar. Wilt u alsnog een exemplaar ontvangen en heeft u zich hier niet voor ingeschreven, dan bestaat de mogelijkheid om het boek tegen betaling van € 10,00 tijdens de presentatie op te halen. U dient dit dan wel op voorhand te reserveren via heemennatuurvoeren@gmail.com, dit onder vermelding van uw naam en adres.

- Advertentie -
Vorig artikel“Eindelijk! denkt de gemiddelde carnavalist…” – Dave Van den Berg aan het woord!
Volgend artikelWorkshop ‘Veilig bankieren’ in bibliotheek Gulpen-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in