Organisatie Nacht van Gulpen laat wandelaars niet in de steek

Hoewel de organisatie Nacht van Gulpen besloten heeft om in 2021 geen evenement te organiseren, zit deze niet stil en wil ze voor de liefhebbers toch iets extra’s doen. Tijdens andere jaren starten meteen na carnaval de trainingstochten als voorbereiding op de Nacht van Gulpen en de Neubourg Tocht. Deze tochten kennen een opbouw qua afstand, waarbij we beginnen met 20 km. Vervolgens 25 km, 30 km, 35 km, 40 km en als langste afstand de 50 km.

Wat gaan we nu doen?

We gaan de routes van deze trainingstochten beschikbaar stellen op onze website www.nachtvangulpen.nl, zodat iedereen ze gratis kan downloaden en deze tochten op eigen gelegenheid kan lopen. Het zijn de complete routes met routebeschrijving, kaartjes en GPX-bestanden. Momenteel is de route van 20 km al beschikbaar. Over 3 weken volgt dan de route van 25 km, en zo verder. Houdt onze website dus goed in de gaten!

Ga niet als groep op stap!

Opgelet: de locaties die als pauze aangegeven staan, zullen niet altijd open zijn. Zorg dus zelf voor eten en drinken. Houdt verder vooral rekening met de Coronaregels en ga niet als groep op stap. Wanneer je alleen loopt zorg dan dat je bereikbaar bent en zo nodig hulp kunt inroepen.

Bedenk: wanneer we als groep lopen, zijn we beveiligd door verkeersregelaars. Dit is nu niet het geval, let dus extra  goed op je eigen veiligheid in het verkeer.

Tenslotte nog dit: het zou beslist leuk zijn als wandelaars, die van de trainingstochten gebruikmaken, via social media met teksten en foto’s daarvan gaan reageren.

Veel succes en veel plezier gewenst, namens de Organisatie Nacht van Gulpen van WSC De Veldlopers.

- Advertentie -
Vorig artikelEen bloemenlint van Maastricht tot Mook
Volgend artikelEijsden-Margraten in beeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in