Op het einde van de H. Mis van zondag  5 september in Vijlen toverde pastoor Van Galen uit het “september koffertje” een drietal Pauselijke Onderscheidingen “Bene Merentie” (vertaald: Voor een Verdienstelijk Persoon) tevoorschijn.

Ze waren bestemd voor de dames Mia Niks en Tiny Schrouff en voor de heer Hub Mullenders.  De beide dames hebben vele jaren voor de versiering in de kerk gezorgd. Van de “gewone” wekelijkse bloemen tot spectaculaire minuscuul geplande versieringen op feestdagen, waarbij de kerk van voren tot achter in de “bloemen” werd gezet. Of het nu bruiloften of huwelijksjubilea betroffen en ook bij uitvaarten waren de versieringen altijd tot in de puntjes verzorgd. Beide dames hebben om gezondheidsredenen hun activiteiten helaas moeten beëindigen.

Hub Mullenders werd door pastoor Van Galen afgeschilderd als de “voice” van de pastorie en een “doeal” voor de parochie. Op hem kan te allen tijde een beroep worden gedaan. Namens de parochie worden deze drie nogmaals van harte gefeliciteerd met hun onderscheiding en bedankt voor hun grote inzet voor de Sint-Martinusparochie Vijlen.

- Advertentie -
Vorig artikelComputercursus ‘Werken met de e-overheid’
Volgend artikelOnthulling verzetsplaquette Banholt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in