Erwin Quaaden woont al ruim zeventien jaar in Gulpen met zijn Gulper meadsje ut Astrid. Samen hebben zij twee kinderen: voormalig jeugdprins Rick 1 (2010) en Anouck.

Erwin is 49 jaar jong en in Gulpen en omstreken misschien nog beter bekend als Taxi Quaaden. Deze ict’er runt sinds enkele jaren namelijk zijn eigen taxibedrijf. Erwin is geboren en getogen in Heugem maar voelt zich in Gulpen als een vis in het water.

In zijn vrije tijd is hij vaker te vinden op de golfbaan of wandelt hij graag met hond Ziva. Daarnaast is Erwin penningmeester van JCV de Gaarekiekerkes en viert hij daar dit jaar zijn 1×11-jarig jubileum. Verder geniet hij graag van een lekker gleske beer en vindt hij het een eer om dit jaar voorop te mogen gaan in de Gulpener carnaval. Dit zal hij gaan doen met zijn hofnar Eva Rouwette-Hutschemaekers.

Eva is 32 jaar en geeft Nederlands op het Vista College, opl. Schoonheidsverzorging. Eva is een echt Gulper meadsje en woont samen met man Mark en dochter Leah. In haar vrije tijd maakt ze muziek bij harmonie St. Petrus, regelt ze het secretariaat voor JCV de Gaarekiekerkes en brengt ze graag tijd door met haar gezin en vrienden.

- Advertentie -
Vorig artikelMuziekmiddag bij ‘Onder Ons’
Volgend artikelMannenkoor Lauwerkrans op zoek naar vooral eerste tenoren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in