De Huiskamer in A ge Wienhoes is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoeten. Voor de keren dat er geen sprekers of excursies zijn, kan er natuurlijk gekaart worden of een spel gedaan. Aangezien deze niet aanwezig zijn in A ge Wienhoes dienen deze zelf meegenomen worden. Als er een andere activiteit is zoals wandelen of een excursie, dan is er geen bijeenkomst in A ge Wienhoes.

De agenda voor februari ziet er als volgt uit:

22 februari – 13.30 uur: Vertrek om 13.15 uur vanaf parkeerplaats bij de pomp voor de excursie naar het vernieuwde Mijnmuseum in Heerlen. Chauffeurs: Miel Blom, Michel Lindelauf, Gerard Nabben, Jacques Vluggen en Hans Anneveldt. Parkeren in garage bij Raadhuisplein, kosten hiervoor worden door Hoeskamer vergoed.

29 februari – 14.00 uur: Korte wandeling (5 km) in de omgeving, vertrek vanaf Eetcafé de Remise.

7 maart – 14.00 uur: Gezellig samenzijn met de Zonnebloem, waarbij er een muzikale quiz gehouden wordt: Singalong, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Geef even door als je komt, ook als je niet aan de quiz deelneemt, zodat de juiste hoeveelheid stoelen klaar gezet kan worden. 7 maart – 17.00 uur: Samen eten in Eetcafé de Remise. De chef maakt deze keer nasi/bami met saté voor ons. Wil je mee eten, geef je dan voor 22 februari a.s. op bij Pierre. De kosten bedragen 10 euro.

Programma maart 2024

14 maart – 14.00 uur: Korte wandeling van 5 km, vertrek vanaf Eetcafé de Remise. Daarnaast is er voor degenen die zich hiervoor hebben opgegeven de mogelijkheid een Paasstukje te maken. Informatie over de exacte kosten volgt, maar gezien de inkoopvaardigheden van Wilma, Jeanny en Emmy zullen deze alleszins meevallen. De bijdrage vanuit de Hoeskamer is 5 euro.

21 maart – 13.15 uur: Vertrek voor de excursie naar de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Gestart wordt in het pas geopende bezoekerscentrum, daarna wordt de begraafplaats bezocht. Als je meegaat, geef je dan voor 7 maart a.s. op en meld dan ook of je kunt rijden. Vertrek om 13.15 uur vanaf de parkeerplaats bij de pomp. En op 28 maart – 10.30 uur: Vertrek voor de langere wandeling, 10 km vanaf de parkeerplaats bij de pomp. Voor april staat de uitgestelde excursies naar de boerderij en camping van Mieke en Jos Vanderheijden-Bartholomee, Klein Kullen in Epen, gepland.

Laatste opmerkingen

Na overleg met de bibliotheek is afgesproken dat het lenen en inleveren van boeken in A ge Wienhoes met ingang van 1 maart a.s. stopt. De belangstelling liep zodanig fors terug (de laatste vier keer zelfs geen enkele klant) dat het niet doelmatig is hier vrijwilligers voor in te zetten. Henk de Vreede van Triacura is afgesproken dat vanuit de Hoeskamer mogelijke zorgvragen aan hem worden doorgegeven, zodat hij niet meer zoals nu ieder kwartaal aanwezig hoeft te zijn. Mochten er vragen zijn, geef dat dan even door, dan wordt ervoor gezorgd dat Henk contact kan opnemen. De vraag zelf hoeft uiteraard niet medegedeeld te worden. Reserveer alvast in je agenda: 6 juli jeu de boules toernooi, met 13 juli als reservedatum. Voor alle verdere informatie geldt: houd de website www.partijwittem.nl en de groeps-app in de gaten. Het programma is sinds kort ook terug te vinden op www.HalloHeuvelland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelBenefietconcert Die Moselsänger, samen met troubadour Jos Meessen en Blaaskapel De Sappige Boys uit Sibbe
Volgend artikelOp woensdag 28 februari in ’t Gulper Hoes: Alzheimer Trefpunt behandelt thema ‘Omgaan met weerstand’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in