Mechelen – Traditiegetrouw zal het Auw Wieverbal in Mechelen plaatsvinden op de dinsdag voor carnaval, dit jaar is dit op dinsdag 18 februari.
Voor de organisatie van het bal, dat dit jaar voor de 63e keer gehouden wordt, tekent ook dit jaar weer de spaarvereniging In De Kroeën, samen met de uitbaters van het speciaal biercafé, Sandra en Gerrie. De entree is gratis. De aanvang is om 20.00 uur en om 22.11 uur is het démasqué voorzien. Hierna zal het bal voortgezet worden onder de muzikale omlijsting van MAD, die zorg zullen dragen voor een gezellige ambiance. Er zal o.a. ook een verrassingsoptreden met een “mystery guest” zijn.

Er zijn weer prijzen beschikbaar voor het Sjunste Auw Wiefke, Auw Menneke en Kuppelke.Als speciale gasten zullen Prins Thijs II, zijn Prinses Lisette en de leden van CV De Breuzelère uit Me- chelen aanwezig zijn om samen met de Auw Wief- kes, Mennekes en Kuppelkes er een superavond van te maken. De organisatoren hopen op een grote opkomst en nodigen bij dezen alle carnavalisten uit Mechelen en omgeving uit om er samen een gezellige avond van te maken.

- Advertentie -
Vorig artikelOetnuëdiging veur de Auw Wieverbal in Wielder
Volgend artikelSpik en Span neemt de 44ste LVK titel mee naar Susteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in