Wandelvereniging Vilt heeft al voldoende inschrijvingen om 4 bussen te laten rijden. Op dit moment is men in overleg om een 5e bus te charteren. Vandaar dat de organisatie de voorinschrijving voor de busreizen tijdens de Geuldal wandelmarathon nog even open laat staan. Interesse om te boeken? Ga dan snel naar de website en schrijf je in. Want op 1 oktober geldt: vol = vol! Ook voor de rondjes van 21 km en 10,5 km rondom Berg en Terblijt kun je je middels de voorinschrijving aanmelden. Je kunt echter ook op 1 oktober nog ter plekke inschrijven.

Experiment “De Samenloop”

Loop jij ook niet graag alleen en is er nu even niemand die mee kan of wil lopen? Wandelvereniging Vilt introduceert bij de Geuldalwandelmarathon “De Samenloop”. Het werkt heel eenvoudig. Je hoeft je er niet apart voor in te schrijven, dus je kunt ook op het laatste moment nog beslissen om niet alleen te lopen. Hoe werkt het dan? Tussen 10.00 uur en 10.30 uur kun je je voor de voorinschrijving op de 10,5 km bij de banner “De Samenloop WVV” nog aanmelden. Zodra er 4 geïnteresseerden zijn, vertrekt het groepje, zodat we niet massaal op de rustplaats aankomen. We lopen tussen de 4 à 5 km per uur en blijven ongeveer een half uur op de rustplaats. Uiteraard mag daarvan afgeweken worden als het groepje unaniem iets anders wil. De hoop bestaat dat hiervoor voldoende animo is, zodat we dit voor toekomstige tochten kunnen uitbreiden naar meer afstanden.

Algemene informatie

Op zaterdag 1 oktober organiseert Wandelvereniging Vilt voor de 40e keer de Geuldalwandelmarathon. Deze vindt plaats onder auspiciën van de kWbn en gaat onder alle weersomstandigheden door.

Het is dit jaar weer mogelijk om de hele Geuldalwandelmarathon van 42 km te wandelen, dus van Hauset bij de bron van de Geul naar Berg en Terblijt. Hiervoor worden weer busreizen vanuit Berg en Terblijt naar het beginpunt georganiseerd.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om van Hauset naar Epen over een afstand van 21 km  (de halve marathon, met busreis) te wandelen. Er zijn twee routes: van 21 km (de halve marathon) en van 10,5 kilometer (de kwart marathon) als rondje in Berg en Terblijt. Tevens wordt een eigen Geuldalrondje voor de jeugd van 6 – 14 jaar uitgezet. Alle informatie is te vinden op www.wandelverenigingvilt.nl. Hierop staat ook de button om door te klikken naar de voorinschrijving.

- Advertentie -
Vorig artikelAanleg rotonde schoolthuisroute Wahlwiller-Mechelen vordert gestaag
Volgend artikelPastoor-deken Paul Bronneberg in ziekenhuis Lourdes opgenomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in