Wandelvereniging Vilt organiseert op zaterdag 7 oktober 2023 alweer de 41e editie van de bekende Geuldalwandelmarathon met diverse mogelijkheden om te wandelen:

42 kilometer in lijn van Hauset naar Vilt/Berg en Terblijt (de hele marathon); 21 kilometer in lijn van Hauset naar Epen (’t Patronaat / de halve marathon); 21 kilometer in lijn van Epen (’t Patronaat) naar Vilt/Berg en Terblijt (de halve marathon); Een rondje van 21 kilometer met start en finish vanuit Zaal Cascade in Vilt/Berg en Terblijt (de halve marathon); Een rondje van 10,5 kilometer met start en finish vanuit Zaal Cascade in Vilt/ Berg en Terblijt (de kwart marathon / tevens het Geuldalrondje voor de jeugd van 6 tot 14 jaar).

Ook per bus

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om met de bus vanuit Vilt/Berg en Terblijt naar Hauset te gaan of om vanuit Epen naar Hauset te gaan. Voor alle mogelijkheden, de starttijden en de bijbehorende kosten verwijzen wij graag naar onze website www.wandelverenigingvilt.nl. Onderweg zijn er diverse rustplaatsen ingericht. De wandeltocht gaat onder alle omstandigheden door en vindt plaats onder auspiciën van de KWbN.

De hele marathon van 42 kilometer start in Hauset (België) en volgt in grote lijnen de stroming van de Geul. De route gaat door pittoreske dorpjes, door bossen en weilanden. Kortom, Zuid-Limburg in al zijn geuren en (herfst)kleuren.

- Advertentie -
Vorig artikelUrgente vermissing 2 minderjarigen Cadier en Keer
Volgend artikelSpellenmiddag KBO Vijlen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in