Van 6 tot 24 mei zullen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Vijlen, weer met de bekende loten van de Zonnebloem langs de deuren gaan in het dorp. De loten kosten 3 euro per stuk en van dit bedrag gaat 2,25 euro naar de afdeling zelf. We hopen dat u net als andere jaren weer bereid bent onze loten te kopen. U kunt ook online loten kopen en onze afdeling steunen. Ga daarvoor naar: www.zonnebloem.nl/loten/p/a01403.

Het draait om mensen

Al jarenlang draait het bij de Zonnebloem om mensen. Wij vinden dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn. Door de opbrengst van deze loten hebben we in Vijlen de mogelijkheid om gedurende het jaar diverse leuke activiteiten te verzorgen voor onze gasten. Deze activiteiten zijn altijd goed bezocht.

De landelijke vereniging van de Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar. Dit wordt gevierd met een wervelende theaterproductie op 12 november in de Heerlense schouwburg. De opbrengst van de loten maakt het o.a. mogelijk om met een groot deel van onze gasten deze theatershow te bezoeken.

- Advertentie -
Vorig artikelOp woensdag 15 mei 2024 belangrijke Parochieavond in Eys
Volgend artikelOp vrijdag 17 mei 2024 op sportpark aan Kasteelweg: Wielderse Aovend TV Tempo Wijlre

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in