In de maand juni komen de vrijwilligers van Zonnebloem Epen bij u aan de deur voor de lotenverkoop. De loten kosten € 3,- per stuk, waarvan € 2,25 naar de Zonnebloem Epen gaat. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is € 15.000. Zie voor alle prijzen www.zonnebloem.nl.

Opbrengst voor 80-plussers

De opbrengst wordt gebruikt om ouderen van Epen in het zonnetje te zetten. Een kaartje bij een jubileum, bij ziekte, een verjaardagkaartje voor de inwoners van 80+ jaar. Vanaf 85 jaar krijgen de bewoners een bezoekje van de vrijwilligers met een presentje. Eenmaal per jaar wordt er een gezamenlijke activiteit in het dorp georganiseerd. Bijvoorbeeld een lunch bij de plaatselijke horeca.

Hebt u een familielid, kennis, vriend(in) van 80+ jaar die graag een kaartje wil ontvangen en vanaf 85 jaar een bezoekje, neem dan contact op met Twanny Lardinois via het mailadres twanny.lardinois@gmail.com (ook via tel. 043-4551467).

Bent u niet thuis als de vrijwilligers met de loten langskomen, dan vindt u een kaartje met een QR code in de brievenbus waarmee u loten online kunt bestellen.

- Advertentie -
Vorig artikelWandelen met Jubilerende Scouting St. Martinus
Volgend artikelOp 2 en 3 juni Limburgs Mooiste Toertocht en fietsevent in festivalsfeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in