Bestuur en Staf van Scouting St. Martinus laten het volgende weten:Scouting St. Martinus Mechelen bestaat dit jaar 75 jaar en dit vieren we in het weekend van 4 juni te Mechelen. Op zondag 4 juni heeft de Scouting een mooie wandeling in en rondom Mechelen uitgezet.

Twee routes: 4,5 km en 7,2 km

Er zijn twee routes te lopen; 4,5 kilometer speciaal voor de jongste kinderen. De ouders krijgen een routebeschrijving mee en voor de kinderen is er een eigen route op papier waar ze onderweg moeten zoeken naar Scouting figuren. Voor de oudere kinderen en volwassenen is er een route van 7,2 kilometer uitgezet. Deze route heeft allemaal Scouting technieken die u uit moet zoeken om de juiste weg te vinden. U kunt tussen 12.00 en 14.00 uur starten vanaf Bommerigerweg 3A, bij het gebouw van de Scouting.

Blarenbal

Na afloop is er vanaf 14.00 uur een blarenbal met Open Dag bij het scoutinggebouw, waar het geheel met muziek wordt opgeluisterd. Behalve wandelen is er nog veel meer te beleven tijdens onze Open Dag. Je kunt vanaf 14.00 uur gezellig een drankje komen nemen, marshmallows roosteren, leren sjorren en je kunt mee komen knutselen aan een grote 75! Ook is er een museum ingericht van 75 jaar Scouting St. Martinus. Dit alles wil je zeker niet missen!

- Advertentie -
Vorig artikelOpknapbeurt voor Rommelig Plantsoen rond Mariabeeld op Gulperberg door Gemeente Gulpen-Wittem
Volgend artikel80-plussers worden bij diverse gelegenheden in het zonnetje gezet en aangenaam bedacht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in