Afspraakmogelijkheden gemeentehuis Vaals verruimd

De momenten dat u in het gemeentehuis van Vaals terecht kunt worden vanaf volgende week (week 18) verruimd.

Dit betekent nog steeds dat u alleen op afspraak terecht kunt in het gemeentehuis, maar het aantal momenten dat u terecht kunt wordt uitgebreid. Hierdoor hebben we meer ruimte om afspraken te maken en wordt u sneller geholpen. Op deze manier breiden we de dienstverlening beheerst en gecontroleerd uit.

U kunt dus alleen in het gemeentehuis terecht als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt. Een afspraak kunt u maken via 043-306 85 68. Vrije inloop is niet mogelijk. U moet dus altijd een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van producten (paspoort, rijbewijs, uittreksel enz.) en het doen van aangifte van geboorte en overlijden. Wij verzoeken u de tijden van de afspraak stipt na te komen. Komt u te vroeg, dan verzoeken wij u buiten te wachten. Komt u te laat, dan kunt u niet geholpen worden en moet u een nieuwe afspraak maken.

Via de website www.vaals.nl kunt u ook producten aanvragen. Houd er wel rekening mee dat u voor bepaalde producten een pasfoto en handtekening in het gemeentehuis dient in te leveren en dat u daarvoor dus een afspraak moet maken. Voor vragen is de gemeente elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 043-306 85 68. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vaals.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelWML Tappunten blijven voorlopig dicht
Volgend artikelSem Vanhommerig uit Gulpen over zijn eindexamenperiode

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in