Op woensdag 28 februari 2024 openen we onze deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’ van het Ronald McDonald Kinderfonds. Op deze dag zijn buurtgenoten, sponsors, donateurs, andere relaties van harte welkom om een kijkje te nemen bij de Kindervallei.

Een unieke kans om de gastvrijheid te ervaren en kennis te maken met de betrokken vrijwilligers die de Kindervallei dag en nacht draaiende houden. En om mee te krijgen hoe families met een ziek kind van het Huis hun tijdelijke thuis maken. Bezoekers kunnen de impact zelf van dichtbij beleven.

Huiselijke plek

In de elf Ronald McDonald Huizen in Nederland vinden families een huiselijke plek op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis of kinderrevalidatie. Hier laten zij de ziekenhuis- of revalidatieomgeving even los en kunnen ze toch binnen enkele seconden weer aan het bed van hun kind staan. Zo zijn families dicht bij elkaar, wanneer zij dat het hardst nodig hebben. De Kindervallei is tevens een vakantiehuis waar gezinnen met een zorgintensief kind weer even op adem komen en samen genieten van een welverdiende (aangepaste) vakantie. Kom jij langs?

De vrijwilligers van de Kindervallei verwelkomen je graag op de Onderstestraat 35 in Valkenburg, van 10.00 tot 14.00 uur. Geheel vrijblijvend en zonder afspraak kun je deze dag binnenlopen.

Contactgegevens:

Ronald McDonald Kindervallei: Onderstestraat 35 te Valkenburg aan de Geul Bellen kan ook: met Thea Coolen (tel. 06-52330977 of mail: t.coolen@kindervallei.nl.

- Advertentie -
Vorig artikel‘Technologie is de toekomst’ – Guy Hoen aan het woord
Volgend artikelGemeente Vaals viert Internationale Vrouwendag met Smakelijk Vrouwendiner en Senneheldprijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in