Op 8 maart 2024 staat de Internationale Dag van de Vrouwen centraal in de gemeente Vaals. Ter ere van deze bijzondere dag wordt het jaarlijkse vrouwendiner georganiseerd, waar vrouwen uit de gemeenschap worden uitgenodigd om samen een divers en smakelijk diner te delen. De festiviteiten vinden plaats in Brasserie Vols van 17.00 tot 21.00 uur.

Deelnemers wordt gevraagd om iets lekkers mee te nemen, waarmee een gevarieerd diner wordt samengesteld. Tijdens het diner zullen enkele vrouwen spreken over hun leven, vrijwilligerswerk en passies. Bovendien zal de hooggeprezen Senneheldprijs worden uitgereikt aan een krachtige vrouw die zich op uitzonderlijke wijze inzet voor de gemeenschap.

Deelname aan het vrouwendiner is kosteloos, maar de organisatoren moedigen degenen die dat kunnen aan om een smakelijk gerecht mee te brengen. Aanmeldingen zijn welkom tot woensdag 1 maart via info@vaalsverbindt.eu, waarbij de deelnemers tevens kunnen aangeven welk lekkers zij zullen meenemen.

Kent u een sterke vrouw uit Vaals die in aanmerking komt voor de Senneheldprijs? Degene die opmerkelijke bijdragen heeft geleverd aan de gemeenschap? Dan wordt u aangemoedigd om een e-mail met een korte motivatie te sturen naar info@vaalsverbindt.eu. Laten we samen de bijzondere vrouwen in Vaals in het zonnetje zetten op deze inspirerende dag.

- Advertentie -
Vorig artikelBinnenkijken bij de Kindervallei?
Volgend artikel“Eindelijk! denkt de gemiddelde carnavalist…” – Dave Van den Berg aan het woord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in