Op zondag 25 juni zal de fanfarezaal Berg en Dal in Slenaken bruisen van muzikaliteit tijdens het langverwachte Blaasfestival. Dit unieke evenement, dat plaatsvindt in de pittoreske omgeving van Slenaken, biedt een verrukkelijke dosis böhmische en mährische blaasmuziek, uitgevoerd door twee getalenteerde orkesten.

Het Blaasfestival begint om 13.00 uur en wordt geopend door de gelegenheidsformatie Franciska, die het publiek zal betoveren met hun optreden om 13.30 uur. Vervolgens betreedt om 15.00 uur de gerenommeerde Crombacher Muzikanten het podium, om de aanwezigen te trakteren op een onvergetelijke muzikale ervaring. Zowel Franciska als de Crombacher Muzikanten hebben zich gespecialiseerd in het vertolken van böhmische en mährische blaasmuziek, en beloven het publiek mee te nemen op een meeslepende muzikale reis.

Het Blaasfestival verwelkomt graag alle muziekliefhebbers en geïnteresseerden vanaf 13.00 uur in de fanfarezaal Berg en Dal, gelegen aan de Dorpsstraat 27 in Slenaken. De entree voor dit evenement is gratis, waardoor iedereen de gelegenheid heeft om te genieten van deze prachtige muziekvoorstellingen.

- Advertentie -
Vorig artikelReist u met Omnibuzz? Maak kennis met MijnOmnibuzz
Volgend artikelNacht van Gulpen: Wandelaars trotseren de hitte tijdens jaarlijkse wandelklassieker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in