Voor het coronavirus uitbrak, deed burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens elke maand vrijwilligerswerk bij een stichting, bedrijf, vereniging of instelling in Gulpen-Wittem. Nu de samenleving steeds verder opent, pakt de burgemeester het vrijwilligerswerk weer op. Hiermee wil de burgemeester graag meer onder inwoners zijn en mensen persoonlijk leren kennen. Ze steekt dan samen met vrijwilligers haar handen uit de mouwen en geniet van dit bijzondere samenzijn. Dit gebeurt uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen.

Inpakken Gerarduskalenders bij Klooster Wittem

Op woensdag 23 juni bezocht burgemeester Ramaekers Pelgrimsoord Klooster Wittem om samen met andere vrijwilligers Gerarduskalenders in te pakken om te verzenden. De kalender, uitgebracht door Klooster Wittem, is een scheurkalender met elke dag een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit klooster Wittem worden georganiseerd. De kalender is online en via verschillende verkooppunten in Nederland verkrijgbaar.

Pelgrimsoord Klooster Wittem

Het klooster is een actieve leef- en werkgemeenschap in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Klooster Wittem organiseert religieuze en culturele activiteiten en geeft mensen de gelegenheid om in contact te komen met de christelijke traditie.

Oproep

Vindt u het leuk en stelt u het op prijs dat de burgemeester ook bij u vrijwilligerswerk komt doen? Neem dan contact op met het kabinet van de burgemeester, kabinet@gulpen-wittem.nl. Zij maakt graag namens de burgemeester met u een afspraak!

- Advertentie -
Vorig artikel‘het echte werk’: fluiten – Yannick Bos aan het woord
Volgend artikelOnderzoek Provincie Limburg naar verduurzaming historische woonhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in