Maandagavond 22 april was burgemeester Ramaekers vrijwilliger bij Scouting St. Martinus in Mechelen. Het is de enige scoutinggroep van de gemeente Gulpen-Wittem én de grootste van de regio!

De scoutingleiding, die uit vrijwilligers bestaat, had een ‘insectenprogramma’ samengesteld. De welpen gingen op zoek naar insecten in de omgeving. Bekeken een fruitvlieg onder een microscoop en leerden over maden, meelwormen en regenwormen.

“Het was erg leerzaam en leuk. En heerlijk om de welpen in de buitenlucht enthousiast bezig te zien”, vertelt de burgemeester. Elke week wordt er door de leiding een ander verrassend programma bedacht en voorbereid. “Ik ben onder de indruk van alle activiteiten en de enorme fijne sfeer bij Scouting St. Martinus. Elke scout wordt gewaardeerd voor zijn of haar talenten en iedereen is welkom. Activiteiten van de scouting staan in het teken van iets goeds doen voor de samenleving en respect voor de natuur. Ik wil de welpen en de leiding van Scouting St. Martinus uit Mechelen bedanken voor hun gastvrijheid en leerzame avond.”

Net zoals veel andere verenigingen is ook Scouting St. Martinus nog op zoek naar vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op de website van Scouting St. Martinus.

Vindt u het leuk en stelt u het op prijs dat de burgemeester ook bij u vrijwilligerswerk komt doen?

Neem dan contact op met het kabinet van de burgemeester via e-mail: kabinet@gulpen-wittem.nl. Zij maakt graag namens de burgemeester een afspraak met u!

- Advertentie -
Vorig artikelPapierinzameling naar donderdag voor deel van Gulpen-Wittem
Volgend artikelBij monument van Daniel Pearson Jr.: Jaarlijkse Dodenherdenking in Banholt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in