Carnavalsbingo in Mergraote

Opgelet! Deze activiteit is vanwege de geldende avondklok verschoven naar zondag 14 februari. Zoals u allen weet zal carnaval 2021 er heel anders uitzien dan u gewend bent. Door de Coronacrisis en alle daarmee samenhangende maatregelen is het voor ons als Carnavalsverenigingen niet mogelijk en ook niet wenselijk die activiteiten te organiseren die u van ons gewend bent. De gezondheid van iedereen moet voorop blijven staan. Toch willen we graag enkele activiteiten organiseren tijdens het carnavalsweekend, uiteraard helemaal volgens de geldende regels. Carnaval 2021 mag toch niet helemaal in stilte voorbij gaan!

Carnavalsbingo

Op zondag 14 februari organiseren wij, als samenwerkende carnavalsverenigingen een heuse Carnavalsbingo. Deze bingo zal plaatsvinden via Facebook.  Op deze middag kunt u gezellig vanuit uw eigen woonkamer mee kienen voor prachtige prijzen. Wat dacht u van de hoofdprijs van maar liefst  222,22 euro, beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Euregio HabetsRoyen, Accountants & belastingadviseurs?! Verder zijn er reeds diverse andere prijzen beschikbaar gesteld door onze lokale ondernemers, waarvoor we hen nu al heel erkentelijk zijn.

De nummers zullen afgeroepen worden door onze Prinsen terwijl de gewonnen prijzen aan huis bezorgd worden door onze Prinsessen en Jeugdprinsenparen. Maar laat u ook verrassen door onze eigen showbizzpersonality.

Deze middag wordt verder gevuld met spectaculaire optredens en ander vermaak. Zo zullen voor u optreden Andy en Roy en wordt de nodige kolder verzorgd door De Knöppele. Ding mee naar andere ludieke prijzen. Het belooft echt een bijzonder gezellige, carnavaleske middag te worden. Noteer zondag 14 februari alvast met hoofdletters in uw agenda. Begonnen wordt om 14.11 uur met kienen, maar vooraf zorgen we al voor gezellige carnavalsmuziek vanaf 11.11 uur.

Carnavalsboxen voor 1 persoon met daarin een bingokaart, een drankje, een zoete en een hartige versnapering, enkele leuke carnavalsproducten en informatie over de Bingo zijn te bestellen via penning@derieste.nl à € 11,11. Aanmelden kan tot en met woensdag 10 februari.

Vergeet u niet in de mail te vermelden: uw naam, adres waar de bestelde box(en) op zaterdag 13 februari tussen 13.11 – 16.11 uur bezorgd kunnen worden, uw telefoonnummer, en het adres waar men zondag 14 februari de livestream bekijkt. Dit in verband met het live bezorgen van de prijzen, ook het aantal boxen! Want de inhoud is voor één persoon bestemd.

Uiteraard zal alles geheel Corona-proof  georganiseerd worden! Wij houden u op de hoogte via De Riestepot maar ook via Facebook.

Carnavalswandeling in Termaar en Margraten

Wij bieden verder de mogelijkheid om, rondom het carnavalsweekend, langs 16 carnavalsposters met ‘bekende’ mensen te wandelen in Margraten en Termaar. Een formulier met de straatnamen waar de carnavalsposters hangen is te downloaden via de website van www.nachdravers.nl.

Deze carnavalsposters hangen 11 dagen lang voor bezichtiging gereed, vanaf zaterdag 6 februari t/m dinsdag 16 februari. Iedereen kan zo zelf bepalen op welke dag of dagen, op welk tijdstip en via welke route er wordt gewandeld. De wandeling dient uiteraard volledig coronaproof en volgens de wettelijke coronaregels plaats te vinden, net zoals dat nu ook al het geval is. Spreek dus niet met andere gezinnen af, maar ga echt alleen, met zijn tweeën of het gezin op pad. Een boete zou zonde zijn. Herkennen jullie de ‘bekende’ mensen op de carnavalsposters? Schrijf de namen op het formulier en lever dit, met vermelding van jullie naam en adres, voor woensdag 17 februari in bij Erik Theunissen, Sprinkstraat 49, Margraten.  U kunt het antwoordformulier in de brievenbus onder de carport deponeren. Onder de juiste inzendingen worden de winnaars geloot die wij op afstand een prijsje komen bezorgen. Als jullie toch al van plan zijn om er even op uit te gaan, dan is wandelen met een carnavaleske inslag, misschien wel leuk om te doen. Wij wensen jullie heel veel plezier!

Mooist versierde woning

Kleur Margraten, Termaar en Welsden Roed, Geel en Greun! Geef gehoor aan de oproep van de Burgemeester en onze Prinsenparen. Versier jullie woning met Carnavalsvlaggen, posters, lampjes, slingers, ballonnen enz. De mooist carnavalsversierde woning belonen we met een prijsje. Laat carnaval 2021 niet zo maar voorbijgaan en doe met ons mee!

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe stichting ‘Durpshoes Nieswieler’ ziet levenslicht in Nijswiller
Volgend artikel“Vla, vlaai of vlaam?” – Anne Sijstermans aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in