In aanloop naar de kerstdagen organiseert ZijActief Eys weer een creatieve avond. Als activiteit staat het versieren van kerstkoekjes op het programma.

Iedere deelnemer krijgt van ons 10 koekjes, die je na het versieren in een leuk doosje kunt doen. Verder zorgen wij voor de fondant, parels, uitsteekvormpjes en tubes met gel. Toch dien jezelf nog drie voorwerpen mee te nemen: een deegroller (als je die niet hebt, kun ook een fles gebruiken), verder een snijplank en dan ook nog een schilmesje

Om iedereen van voldoende materiaal te voorzien is aanmelden verplicht voor 25 oktober 2023. Dat kun je doen via zijactief.eys@gmail.com. Ook moeten de kosten op rekening van ZijActief Eys, nummer NL88RABO 0147503558, worden overgemaakt. Dit onder vermelding van Crea avond 2-11-2023. Heeft u geen mail, dan kunt u bellen met mevrouw Anne-Marie Kraan (via tel. 06-22047167 en het geld overmaken op de bankrekening van ZijActief Eys). De ledenavond zal plaatsvinden op donderdag 2 november 2023 in Café Sport te Eys. De Creatieve avond begint daar om 20:00 uur. Voor leden geldt € 9,00 als eigen bijdrage. Niet-leden betalen € 4,00 entree + € 9,00 eigen bijdrage. Zie voor meer informatie over de ZijActief activiteiten www.zijactieflimburg.nl/afdeling/eys. Voor vragen kunt u contact opnemen met Anne-Marie Kraan d.m.v. zijactief.eys@gmail.com. En voor wie geen mail heeft, is bellen met 06-22047167 een oplossing.

- Advertentie -
Vorig artikelHalloween maar ook andijviestamppot – Lisa Essers aan het woord
Volgend artikelConcept nieuwe Spoorwegwet maakt voor Miljoenenlijn de weg vrij om door te rijden naar Valkenburg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in