Gemeenschapszaal “A Gen Sjoeël“ aan de Hilleshagerweg in Mechelen is paaszaterdag 30 maart weer ‘the place to be’ voor alle muziekliefhebbers uit het Heuvelland e.o. Het CrownEggs Festival presenteert een absoluut topprogramma, met maar liefst vier bands. De band Slipdress fungeert vanaf 19.30 uur als opener van het festival. Met een rugzak vol oude en nieuwe rocknummers zullen zij de bezoekers een warm onthaal bieden. CrownEggs stond bekend om hun tweede podium. Op verzoek van bezoekers, bands en technici is echter besloten om vanaf de nieuwe editie alles vanaf het grote podium te doen.

Hommage aan Denis Koerts

CrownEggs heeft daarom geen hoofdpodium meer, maar een Rubberklusserstage ter blijvende herinnering aan Denis Koerts, vriend van het festival. Het Belgische Polly and The Jester maakt als tweede band hun opwachting. Vier vrouwen met één missie: je van je sokken blazen met “punch-in-the-face” poprocksongs. Snedige riffs, groovy ritmes en sterke vocals in een modern jasje. Laat je verrassen.

We krijgen jaarlijks meermaals de vraag waarom ze niet op CrownEggs staan. Maar dit jaar kunnen we Resonate als pre-headliner weer op ons podium verwelkomen. De vier mannen van Resonate zullen een dampende rockset, met meezingers en muzikale pareltjes die niet meteen voor de hand liggen door de speakers laten knallen. Verwacht alternatieve rockcovers van: Pearl Jam, Radiohead, Nothing but Thieves, The Haunted Youth en Lonely The Brave.

Tonca als headliner

Met trots presenteren we Tonca (with exclusive rockset) als headliner. De mannen hebben beloofd een rock-set te spelen die naadloos aansluit bij de CrownEggs traditie. Ze gaan back to their roots, waarbij ze ons en jullie zeker zullen verrassen met een dikke vette set old fashion rock. Sommige Tonca-leden hebben zelfs dierbare spullen onder het stof vandaan gehaald en gaan deze op CrownEggs gebruiken. Benieuwd naar wat deze avond gaat brengen ? Get your Tickets Now!

Voorverkoop gestart

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn te koop bij Café De Paardestal aan de Hoofdstraat 57 en bij de Geulhof aan de Eperweg 9 – 11 te Mechelen. Ook is het mogelijk om kaarten te reserveren via de ticketlijn 06 – 12356757. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,- en aan de avondkassa € 12,50. Voor meer info en de laatste nieuwtjes check de CrownEggs-socials. Ook willen we onze sponsoren en sympathisanten, die CrownEggs mede mogelijk maken, nu reeds bedanken. See U @ CrownEggs.

- Advertentie -
Vorig artikelOp zondag 24 maart in Epense Herberg Peerboom: Vastenactie met Indiase buffetmaaltijd
Volgend artikelHeuvelland Cinema presenteert komedie-drama roadfilm “Nebraska”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in