Rotary Club Gulpen-Heuvelland organiseert weer het goede doel project Heuvelland Cinema, dit in de vorm van maandelijkse filmvoorstellingen. Op zondag 10 maart kunt u weer in eigen regio genieten van een fraaie kwaliteitsfilm in de sfeerrijke omgeving van de concertzaal van het “Gulper Hoes” in de Rosstraat te Gulpen.

Nebraska (2013)

In deze film van regisseur Alexander Payne, zwart-wit opgenomen, spelen vader en zoon (Bruce Dern & Will Forte) de hoofdrollen. De film won op het Internationaal Film Festival van Rotterdam de U P C Publieksprijs.

Verhaal

De oude mopperende alcoholist Woody Grant is ervan overtuigd dat hij plots schatrijk is geworden. Hij denkt 1 miljoen dollar te hebben gewonnen. Hij wil beslist een lange reis van duizend kilometer maken om het geld op te halen in Lincoln – Nebraska. Al moet hij te voet gaan. Hij weet echter zijn zoon David over te halen hem te begeleiden tijdens de lange weg. David gelooft echter niks van het verhaal. Hij probeert zijn vader duidelijk te maken dat het hier gaat om een nep-loterij. De prijs dient afgehaald te worden in de stad Lincoln – Nebraska op een hoofdkantoor van een postorderbedrijf. Tijdens de reis komen ze oude kennissen en familie tegen, die geld ruiken en hun deel opeisen. Een vermakelijk drama met tal van komische situaties.

Ultra modern Gulper Hoes

De filmzaal in ’t Gulper Hoes is zeer modern en zeer ruim en is voorzien van een ultra modern ventilatie- en verwarmingssysteem. In de directe nabijheid van het Gulper Hoes zijn ruime parkeergelegenheden aanwezig. Het aanvangstijdstip van de films is 20.00 uur en er kan voorafgaand aan de film een consumptie worden genuttigd vanaf 19.30 uur. Verder is er de mogelijkheid in de pauze en/of na afloop van de film met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Goede Doelen

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen , die door Rotary Club Gulpen-Heuvelland worden ondersteund.

Reservering

De entreekaartjes voor deze film zijn verkrijgbaar via de website. Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is. Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland.

- Advertentie -
Vorig artikelCrownEggs Festival met vier bands: Volle Gaas mit CrownEggs 2024
Volgend artikelJaarlijkse grote schoonmaak St. Agatha parochiekerk Eys

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in