Twan Abels is op 13 januari jl. tijdens een fantastische zitting in gemeenschapshuis ‘t Gulperhoes geproclameerd tot prins Twan I. Na de proclamatie heeft prins Twan I meteen zijn hofnar Cain bekendgemaakt.

Frietenbakker van An & Piet

Twan Abels is 26 jaar oud en woont in de Gulper Del aan de Kampsweg. Hij is geboren in Kerkrade, maar een rasechte Gaarekieker. In Gulpen staat hij bekend als de frietenbakker van An en Piet. Twan is vroeger lid geweest van Jeugdcarnavalsvereniging De Gaarekiekerkes. Hier wees hij zijn hofnar Cain al vroeg de weg. Twan is een fanatieke keeper bij het veldvoetbal, maar nog meer bij het tafelvoetbal. In zijn vrije tijd gaat hij graag met vrienden op stap en is hij veel in Gulpen te vinden.

Hofnar Cain

Cain Notermans is 22 jaar oud en woont aan de Aardaker in Gulpen en af en toe bij zijn vriendin Kyra in Bocholtz. Cain is in 2012 Jeugdprins geweest bij jeugdcarnavalsvereniging de Gaarekiekerkes. Zijn opa Etienne is de allereerste hofnar van JCV de Gaarekiekerkes geweest en zijn vader Marco was in 2005 hofnar van de grote CV de Gaarekiekere. Cain kreeg het dus met de paplepel ingegoten en treedt nu in de voetsporen van zijn opa en vader. Zijn hobby’s zijn fitnessen en veel tijd met zijn vriendin doorbrengen.

Receptie met Prinsenbal

Op 20 januari aanstaande zal het Prinsenbal plaatsvinden ter ere van Prins Twan I en hofnar Cain in Grand Café Galouppe. Voorafgaand aan het Prinsenbal zal vanaf 20:11 uur een receptie worden gehouden ter ere van het 4 x 11-jarig jubileum van Paul Hick.

Aanmelding voor optocht

Op zondag 11 februari 2024 bestaat de mogelijkheid om zich aan te melden voor de grote optocht in het Gaarekiekereriek. Zie ook laatste zin van dit artikel.

Onderstaand een overzicht van het startgeld:

Categorie# PersonenStartgeld (€)
a. Enkeling111
b. Kleine groep2-522
c. Middelgrote groep6-1044
d. Muzikale groep>677
e. Grote groep>1077
f. Wagens 111

Deelnemers dienen een vrijwaringsverklaring te tekenen. Het inschrijfformulier voor de optocht alsmede het optochtreglement is te vinden op www.gaarekiekere.nl.

Aanmelden voor de optocht kan t/m vrijdag 2 februari bij Mark Rouwette (Prinses Ireneweg 32), Stefano Diana (Dr. Poelsstraat 10) of Mark Meijs (Dr. Schepelstraat 20).

- Advertentie -
Vorig artikelEpen klaar voor het LVK: Stem Rossi naar de Finale!
Volgend artikelPrins Mitchel I regeert over de Jeugdboemelère van Banholt en Terhorst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in