Op vrijdag 19 januari zal Epen vertegenwoordigd worden in de derde halve finale van het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer (LVK) door niemand minder dan Rodney Baan, beter bekend als Rossi. Het LVK is een jaarlijkse wedstrijd in Limburg waar het beste carnavalsliedje van het jaar wordt gekozen.

Rossi, die al sinds 2017 op de planken staat, heeft dit jaar indruk gemaakt met het nummer ‘Kabaal’, geschreven door Ron Bormans. Het lied bracht hem tot de laatste 60 kandidaten, en op 19 januari zal hij Epen vertegenwoordigen in de derde halve finale.

Het nummer ‘Kabaal’ van Rodney Baan (Rossi).

Stemmen

Met voldoende sms-stemmen maakt Rossi kans om op vrijdag 26 januari 2024 een plek te veroveren in de finale in Maastricht. Wilt u Rossi naar de finale sturen? Na de derde halve finale kunnen sms-stemmen worden uitgebracht door ‘LVK 57’ naar 4004 te sturen tussen 20.00 en 20.30 uur. Stemmen zijn ook mogelijk tijdens de herhaling op zaterdag 20 januari, van 15.00 tot 15.30 uur.

Uitslag

De uitslag, waar de 20 finalisten bekend worden gemaakt, zal plaatsvinden op zondag 21 januari tussen 13.00 en 15.00 uur op L1 Radio. Naast Epen maken ook Duo Any en Roy uit Valkenburg, Niels en Kay uit Oost-Maarland, en Sjpringlaevend uit Gulpen kans op een plek in de finale.

- Advertentie -
Vorig artikelLimburgse heuvels bedekt met 15 cm sneeuw: Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen
Volgend artikelCV de Gaarekiekere kozen Twan Abels als hun Hoogheid: Prins Twan I 69ste Prins va Gullepe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in