Op zondag 10 juli viert Dameskoor Octavia haar 70-jarig jubileum. De feestdag wordt om 09.45 uur ingeluid met een H. Mis in de H. Agathakerk in Eys. Deze wordt opgeluisterd door het Kerkelijk Zangkoor St. Cecilia onder leiding van Bart van Kerkvoort, de dirigent van beide koren. Andrea Senden – Vanhommerig bespeelt het monumentale Müllerorgel.

De jubileumreceptie is van 11.15 tot 12.30 uur bij café Sport, tegenover de kerk. U wordt dan in de gelegenheid gesteld om het bestuur en jubilaris Sophie Muijrers-Senden te feliciteren met dit 70- jarig jubileum. Vanaf 13.00 uur wordt het feest in besloten kring voortgezet.

Platina of briljanten lid!
Sophie Muijrers-Senden (86) viert haar platina of briljanten lidmaatschap. Zij kwam vanaf het eerste uur bij het koor toen Johan Kokkelmans in 1952 een Maagdenkoor oprichtte. Behalve dat Sophie al die jaren actief lid is geweest, heeft ze zich ook meerdere periodes verdienstelijk gemaakt als bestuurslid. De laatste periode tot 2012 was ze gedurende 15 jaar secretaris.

Met haar 86 jaar laat ze nog steeds haar stem horen bij de Alten tijdens de repetities, de zaterdagavondmissen en meerstemmige uitvoeringen met het Kerkelijk Zangkoor. Dit mag een uitzonderlijke prestatie genoemd worden. Sophie heeft zich ook vele jaren verdienstelijk gemaakt bij andere verenigingen in Eys, waarvoor zij bij haar 50-jarig jubileum een Koninklijke Onderscheiding ontving.

- Advertentie -
Vorig artikelVerkeersmaatregelen Cadier en Keer, Eckelrade, Margraten en Noorbeek
Volgend artikelMet de boswachter mee om nieuwe natuur te bekijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in