Dankmis Harmonie Sint Gertrudis Wijlre

In het kader van haar 125-jarig jubileum viert harmonie Sint Gertrudis Wijlre op zaterdag 21 maart het feest van haar patroonheilige. De H.Mis, die om 17.00 uur wordt opgedragen in de parochiekerk van Wijlre, zal worden gecelebreerd door bisschop Mgr. Harrie Smeets van het bisdom Roermond en opgeluisterd door het harmonieorkest en de drumband.

Aansluitend worden de harmonieleden in het Wielderhoes getrakteerd op een Gertrudisavond. Deze besloten avond is onder leiding van Huip Jaspar georganiseerd en zal worden aangeboden door diverse Wijlrese artiesten en verenigingen. Voor deze avond zijn inmiddels ook zo veel mogelijk oud-leden uitgenodigd, zodat gezamenlijk genoten kan worden van verrassende optredens. Een gevarieerde terugblik op de rijke historie van de harmonie maakt een belangrijk onderdeel uit van het programma.

Omdat het achterhalen van de actuele woonadressen nog niet in alle gevallen is gelukt, verzoekt het secretariaat aan oud-leden om zich via het mailadres secr.harmonie-wijlre@ziggo.nl te melden voor een uitnodiging.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe vispassage en hoogwaterbescherming Volmolen in Epen
Volgend artikelStart nieuwe beweeggroepen Gulpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in