In aanwezigheid van burgemeester Ramaekers-Rutjens, wethouders Jos Last, Jos Hendriks en Piet Franssen vond, tijdens de Parteyer Daag, de officiële opening en ingebruikname van het Dorpsplein in Partij plaats. Nicole Ramaekers: “Gelukkig is de tijd van thuis zitten voorbij. We kunnen elkaar weer ontmoeten en samenkomen. Weliswaar op 1,5 meter afstand maar dat heeft u er niet van weerhouden om dit dorpsfeest en opening op touw te zetten. En dat verdient een chapeau! Dankzij u heeft Partij er een mooi dorpsplein bij. Een ontmoetingsplek voor jong en oud!”

Parteyer Daag

Wat ooit begon als een jaarlijkse dorpsbijeenkomst met een terugblik over het afgelopen jaar, is in 2019 gekozen voor een nieuwe vorm: Parteyer Daag. Daarbij kwam de nadruk te liggen op de onderlinge saamhorigheid binnen het dorp. Het Kernoverleg Partij levert hier een grote bijdrage aan. Door zelf initiatief te nemen en zaken te organiseren, kunnen kleine en grote initiatieven in de gemeenschap gerealiseerd worden. Zo ook deze dag!

Aan de officiële opening van het Dorpsplein was een dorpsbreed feest gekoppeld. Een middag met gezellige activiteiten verspreid over het plein, waarbij deelnemende partijen zich konden presenteren. 

Officiële opening Dorpsplein Partij

Medio 2020 was het Dorpsplein klaar en op zaterdag 18 september 2021 vond de officiële opening plaats en werd het plein in gebruik genomen. Een door de gemeenschap, in samenwerking met een architect en de gemeente, zelf ontworpen ontmoetingsplein.

- Advertentie -
Vorig artikelOnthulling verzetsplaquette Banholt
Volgend artikel“Erg onhandig maar wel lief” – Lotte Koerts aan het woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in