De Huiskamer in A ge Wienhoes te Partij is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoe-ten. Voor de keren dat er geen sprekers of excursies zijn kan er natuurlijk gekaart worden of een spel gedaan. Aangezien deze niet aanwezig zijn in A ge Wienhoes dienen deze zelf meegenomen te worden. Als er een andere activiteit is zoals wandelen of een excursie, dan is er geen bijeenkomst in A ge Wienhoes. Mocht dit veranderen, dan wordt dit tijdig doorgegeven via de app of website.

November-agenda

De november-agenda van de Huiskamer van Partij ziet er als volgt uit:

2 november – 14.00 uur: Samenzijn in A ge Wienhoes met de mogelijkheid om bibliotheekboeken te lenen of in te leveren.

Op 2 november – 17.00 uur: wordt er weer gezamenlijk gegeten in eetcafé de Remise. Opgeven hiervoor is niet meer mogelijk.

9 november – 14.00 uur: Korte wandeling van 5 km. Vertrek vanaf Eetcafé de Remise.

16 november – 13.15 uur: Vertrek vanaf het einde van de Rodestraat voor een bezoek aan het mu-seum Vieille Montagne in La Calamine (B). Moresnet ligt in een gebied dat rijk is aan allerlei mine-ralen, vooral zink, die hier al eeuwenlang ontgonnen worden. Daarnaast is het gebied meer dan 100 jaar neutraal geweest en heeft het in die tijd een zelfstandige status gehad. In Vaals herinnert bijvoorbeeld de Viergrenzenweg hier nog aan. We hebben een rondleiding geboekt met een Ne-derlandstalige gids die ons alles gaat vertellen over een nieuwe wereldtaal, het Esperanto. Ook verhaalt hij over diverse kroegen en gokpaleizen. En dit alles op 20 km van Partij! De eigen bijdrage wordt 3 euro per persoon. Je kunt je tot 2 november opgeven bij Pierre en na ontvangst van de eigen bijdrage is je deelname definitief. Geef dan meteen door of je kunt rijden.

23 november: Lange wandeling, meer informatie volgt nog.

30 november – 14.00 uur: Samenzijn in A ge Wienhoes. Mogelijk komt mevrouw Mr. Lyanne Meisters, beleidsadviseur WMO van de Gemeente Gulpen-Wittem om met de aanwezigen in ge-sprek te gaan over welke ondersteuningsbehoeften er zijn.

Voor december vragen we jullie alvast om zeker de 14e te reserveren voor het bloemschikken, kaarten en een gezellige middag in kerstsfeer. Zie voor meer info de website, www.partijwittem.nl. Het programma is ook terug te vinden op HalloHeuvelland.

- Advertentie -
Vorig artikelCols de Vallis haalt € 10.000, – op voor alvleesklierkankeronderzoek
Volgend artikelGalaconcert Fanfare St. Cornelius Schin op Geul en Fanfare Kunst en Vriendschap Partij-Wittem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in