Steeds meer jonge ouders volgen een EHBO-cursus. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Als je kind zich verslikt in een stukje appel of een lelijke smak maakt in de speeltuin, dan wil je als ouder weten wat je doen moet. Uiteraard is het ook voor opa’s en oma’s, die wel eens oppassen op de kleinkinderen, handig deze kennis paraat te hebben. Of wat moet je doen wanneer je buurman ineens onwel wordt? Dan is het toch fijn te weten wat je wel of juist niet moet doen.

Op woensdagavond 27 september start de EHBO vereniging Gulpen-Wittem met een nieuwe, complete EHBO cursus van 10 lessen.

Gediplomeerde instructeurs

De cursus wordt verzorgd door gediplomeerde instructeurs, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De kinder-EHBO, AED en reanimatie maken hier integraal onderdeel van uit. De lessen worden gegeven in het Wielderhoes in Wijlre. De kosten bedragen € 225,- en worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed in het kader van preventieve zorg (indien aanvullend verzekerd). In deze prijs is het cursusmateriaal en de examenkosten inbegrepen.

Hebt u interesse? Neem dan contact op met de heer Jens Janssens, secretaris van de EHBO-vereniging (via tel. 06-10824358, of stuur een mailtje naar secretaris@ehbogulpenwittem.nl).

- Advertentie -
Vorig artikelNajaarswandeling W.S.V. Berggalm
Volgend artikelMergellandkapel viert 70-jarig jubileum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in