Op zondag 10 september organiseert Wandelvereniging Berggalm uit Noorbeek wederom haar jaarlijkse Najaarswandeling. De wandelingen van Wandel-vereniging Berggalm worden jaarlijks bezocht door vele wandelaars uit binnen- en bui-tenland. Zij zijn bekend om hun fraaie routes, die zijn uitgezet in de landschappelijke juweeltjes die de natuur rond Noorbeek kenmerkt. Ook dit jaar hebben wij weer ge-zocht naar enkele prachtige routes in dit stukje Heuvelland. Hierbij kunt u genieten van holle wegen, mooie vergezichten, hoogstam boomgaarden, wijngaarden en o.a. vele veldkruizen.

4 afstanden

De afstand van de uitgezette routes zijn 8, 12, 18 en 25 km. De vertreklocatie van alle Berggalm-wandelingen gebeurt altijd vanuit het Paviljoen Berggalm aan de Paviljoen-straat nr. 1 in Noorbeek nabij de kerk. Hierna gaan alle wandelingen in de richting van Mheer, waar onze rustplaats is. Na de pauze maken de wandeling van 18 en 25 km een lus, om vervolgens nogmaals in Mheer te pauzeren. Als laatste lopen alle wandelingen weer terug naar het Paviljoen Berggalm te Noorbeek.

Zoals gebruikelijk kunt u vanaf 08.00 uur inschrijven in het Paviljoen Berggalm.

Voor de 25 km tot 11.00 uur, voor de 18 km tot 12.00 uur, voor de 12 km tot 13.00 uur en voor de 8 km tot 14.00 uur. Er is een IVV stempel aanwezig.

- Advertentie -
Vorig artikelGemengd Zangkoor St. Gregorius Vijlen huldigt 60-jarige jubilaris Gerda Prumpeler
Volgend artikelEHBO vereniging Gulpen-Wittem start op 27 sept. nieuwe cursus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in