Elke 3de zondag van de maand zingt het dameskoor Vocaal Ensemble Donna Voce uit Wahlwiller de H. Mis. Dit jaar valt de derde zondag van mei samen met Pinksteren. Op zondag 19 mei om 11:00 uur zal de St. Cunibertuskerk in Wahlwiller daarmee het toneel zijn van een bijzondere en feestelijke H. Mis, omlijst met prachtige muzikale klanken.

Bijzonder repertoire

Pinksteren, een belangrijke christelijke feestdag die de komst van de Heilige Geest herdenkt, wordt dit jaar extra luister bijgezet door het optreden van het dameskoor. Vocaal Ensemble Donna Voce, bekend om haar harmonieuze en sfeervolle uitvoeringen, heeft voor deze gelegenheid een bijzonder repertoire samengesteld. Het programma omvat zowel nieuwe arrangementen van dirigent Hans Geerkens, waaronder ‘Fanfare and Gloria’, ‘Holy Holy’, en ‘Lamb of God’ . Ook geliefde klassiekers zoals ‘The Prayer’, Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’, en diverse vertolkingen van ‘Ave Maria’.

Kracht van muziek en geloof

Pianiste Hisae Kuijpers zal het koor op piano begeleiden, wat ongetwijfeld zorgt voor een rijke en ontroerende muzikale ervaring. Deze bijzondere Pinksterviering belooft een moment van vreugde en gemeenschapszin te worden, waarbij de kracht en schoonheid van vocale muziek centraal staan.

De gemeenschap van Wahlwiller en omstreken is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale dienst. Kom en deel in de viering van Pinksteren, een dag van herdenking, vreugde en muzikale verrijking. Dit unieke optreden van Vocaal Ensemble Donna Voce is een prachtige gelegenheid om samen te komen en de kracht van muziek en geloof te ervaren.

- Advertentie -
Vorig artikelDonateursactie Mannenkoor St. Caecilia Gulpen
Volgend artikelHKV-Galopialezing Fons Meijs over 50-jarig jubileum Mannenzangvereniging St. Cecilia in 1906

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in