Wát was het een prachtig jaar voor ons! Want behalve dat wij zélf volop gezongen hebben werden wij telkens vergezeld door heel veel toehoorders en enthousiaste mensen die ons dan ook weer enthousiast wisten te maken.

Sfeervolle voorbeelden

Zo maar een paar sfeervolle voorbeeldjes: Het Terrasconcert bij de Leeuw van Vlaanderen. Het concert in de hoptuin van het Gulpener Brouwlokaal en bij de ouderenmiddag van de Gulpener Bierfeesten. Misschien zijn we elkaar ook tegengekomen in Reijmerstok bij gelegenheid van het 100-jarig bestaansfeest van de Franciscus van Assisikerk. Nieuw afgelopen jaar was de invulling bij de Hubertusjaarmarkt. Wat ons betreft een blijvertje.

2023 hebben we op een ingetogen wijze afgesloten in Lemiers als gastkoor van het Gitaar en Mandoline Orkest Alpenklank. En wat te denken van ons eigen sfeerconcert “Samen op weg naar Bethlehem” in ’t Gulperhoes?! Zo maar een greep uit afgelopen jaar.

De repetities voor de concerten dit jaar zijn weer volop aan de gang. De voorbereidingen voor ons eerste concert, bij De Poorten van Reijmerstok op Pinkstermaandag 20 mei, zijn bijna gereed.

Ook dit jaar gaan jullie ons weer geregeld tegenkomen, waarbij wij natuurlijk weer op net zo veel enthousiasme rekenen. Om al onze optredens mogelijk te maken steunen wij behalve op onze inbreng, ook op jullie jaarlijkse bijdragen. Vandaar dat wij jullie ook dit jaar weer vragen voor een voor u passende donatie. Vanaf maandag 6 t/m zaterdag 16 mei lopen onze mannen weer door Gulpen en omstreken. Als u ze treft, hopen wij natuurlijk op uw gewaardeerde steun. En als we elkaar misgelopen zijn, mogen jullie ook jullie bijdrage overmaken op rekening:

NL67RABO0117801178 t.n.v. Zangvereniging St. Caecilia Gulpen.

Aan allen: dank voor jullie steun en tot ziens!

- Advertentie -
Vorig artikelDubbele bijdrage Zangvereniging St. Caecilia Gulpen aan kunstevenement ‘Poorten van Reijmerstok’
Volgend artikelFeestelijke Pinksteren met Vocaal Ensemble Donna Voce

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in